1.Цена

 

Цената на всяка една от стоките в сайта ни е в български лева за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес. Ако желаете ще Ви издадем данъчна фактура при предварително предоставени от Вас данни за дружеството Ви.


 

2.Доставка и плащане

 

Доставката се извършва само на територията на Република България, на посочен от потребителя адрес и е за негова сметка. Тя не е включена в цената на артикулите. Извършва се от куриерска фирма Еконт Експрес. Цената за доставката се определя по тарифата на фирмата куриер. Кликни тук http://www.econt.com/tariff-calculator/,  за да изчислиш сам цената на доставката.

Начин на плащане:
В брой с „наложен платеж” - при получаване на стоката.


 

3.Срок на доставката

 

От момента на потвърждаване на поръчката (ако са  се наложили уточнения), сроковете на доставка са  между 2 и 7 работни дни. Работното време на куриерите е от 9:30 до 18:00 ч., а в събота до 14:00 ч. Поръчки, приети в събота,  се обработват от куриерите в понеделник. Поръчки  направени след 16:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

При ненавременна и много закъсняла доставката (след 7 работни дни), екипът на Vicko  не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

При доставката пратката се отваря пред куриера и в случай, че стоката е повредена от транспортирането не се приема.


 

4.Рекламации

 

Съгласно чл.69 от Закона за защита на потребителите и за правилата за търговия в 7 (седем) дневен срок считано от деня следващ получаването на стоката можете да се откажете от доставения продукт и да го върнете чрез избрана от Вас пощенска услуга / куриер, като транспортните разходи ще са за Ваша сметка.
Върнатия продукт трябва да бъде със запазен търговски вид, в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация. Потребителят има право на рекламация, независимо от това дали производителят е предоставил гаранция, при:

1.    констатирани липси

2.    дефекти на стоката

3.   несъответствие с обявения размер

4. несъответствие с обявената търговска марка

 

 


 

5.Условия за ползване на уеб сайта

 

Интернет сайта www.vicko-varna.com е електронна услуга на:

Фото Каприз ЕООД
Булстат: 124109404
Адрес за кореспонденция:
гр.Тервел 9450, ул. "Св.Св.Кирил и Методий" 3

Поща: fotokapriz@mbox.is-bg.net

 

 

Общи условия на ползване на уебсайта: Всяко лице, което е направило поръчка от този сайт е  приело  условията за ползването на  същия  без ограничения и безусловно.  

Авторско право: Съдържание на сайта VI
cko-varna.com  е предмет на авторско право с всички запазени права. Всички права са запазени, освен ако изрично не е упоменато друго. Не се разрешава възпроизвеждането (цялостно или на части), промяната, предаването (по електронен или друг начин), свързването или използването за каквито и да е  цели без предварително писмено разрешение на компанията.


Дискретност информация на личната:  Компанията гарантира, Че данните въведени от Вас в www.vicko-varna.com се използват само според предназначението им в този сайт, и не се предоставят на трети лица.

 

 

 

Отговорност за информацията в сайта: Ние  се стремим да поддържаме актуална информацията за предлаганите продукти. Компанията запазва правото си да променя без предварително уведомление съдържанието на сайта. При никакви събития собственика на този сайт не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети от всякакъв вид, във връзка с достъпа и използване на услугите и продуктите предлагани от сайта.

 

Свързани уебсайтове: При препратки към други сайтове, когато напускате този сайт следва да се отбележи, че собственика му не потвърждава и не приема никаква отговорност за съдържанието на сайтове такива, както и за продуктите, услугите и други части, предложени чрез тези сайтове.