Фоторамки

фоторамка
327-34805

материал - PVC

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 6.20 лв.
фоторамка
327-34806

материал - PVC

 

размер на снимката - 15х20см

Цена: 6.90 лв.
фоторамка "Cream"
327-35704

материал - PVC

 

размер на снимката - 10х15см

Цена: 5.40 лв.
фоторамка "Cream"
327-35705

материал - PVC

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 6.50 лв.