Фоторамки

фоторамка "Venio"
450-802657

материал - изкуствена кожа

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 8.80 лв.
фоторамка "London"
450-802957

материал - изкуствена кожа

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 8.80 лв.
фоторамка "England flag"
450-803857

материал - изкуствена кожа

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 8.80 лв.
фоторамка
454-98025

материал - метал

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 15.10 лв.