Фоторамки

фоторамка "Antique"
327-39906

материал - PVC

 

размер на снимката - 15х20см

Цена: 7.50 лв.
фоторамка "Engraved"
327-40115

материал - пластмаса

 

размер на снимката - 13x18 см

 

цят - бял

Цена: 5.40 лв.
фоторамка "Grey"
327-43124

материал - пластмаса

 

размер на снимката - 10x15 см

 

цвят - сив

Цена: 4.10 лв.
фоторамка "Grey"
327-43125

материал - пластмаса

 

размер на снимката - 13x18 см

 

цвят - сив

Цена: 5.40 лв.