Фоторамки

фоторамка
327-37805

материал - рvc

 

размер  - 13х18 см

Цена: 5.40 лв.
фоторамка
327-37806

материал - рvc

 

размер  - 15х20 см

Цена: 6.20 лв.
фоторамка "Hummered"
327-38824

материал - PVC

 

размер на снимката - 10х15см

Цена: 5.40 лв.
фоторамка "Hummered"
327-38825

материал - PVC

 

размер на снимката - 13х18см

Цена: 6.20 лв.