Сувенири

декоративна фигура
497-77125

размер - 29х9х10 см

 

материал - полирезин


Цена: 44.10 лв.
декоративен слон
497-77127

размер - 8.5х4х10.5 см

 

материал: полирезин

Цена: 8.40 лв.
декоративен слон
497-77128

размер - 13х5.5х14.5 см

 

материал: полеризин

Цена: 19.40 лв.
дек. фигура гимнастичка
497-77138

размер - 31 см

 

материал - полирезин

Цена: 32.10 лв.