Сувенири

декоративна фигура
497-77132

размер - 19х9.5х25 см

 

материал: полеризин

Цена: 47.10 лв.
декоративен слон
497-77136

материал - полирезин

 

размер - 13.5 х 6.5 х 14.5 см

Цена: 18.30 лв.
дек. фигура гимнастичка
497-77137

размер - 39 см

 

материал - полирезин

Цена: 40.70 лв.
дек. фигура гимнастичка
497-77138

размер - 31 см

 

материал - полирезин

Цена: 32.10 лв.