Сувенири

декоративна костенурка
497-28152

размер - 6.5 х 4.5 см

 

материал - полирезин

Цена: 4.10 лв.
декоративна костенурка
497-28153

размер - 11 х 7.5 см

 

материал - полирезин

Цена: 10.50 лв.
декоративен слон
497-61615

размер - 15 х 7 х 16.5 см

 

материал - полирезин

Цена: 19.40 лв.
декоративен слон
497-61616

размер - 9.5 х 4 х 10.5 см

 

материал - полирезин

Цена: 8.40 лв.