Коледа

коледни орнаменти "Snowflake"
727-378760

размер  - 15cm

Цена: 2.20 лв.
коледни орнаменти "Stars"
727-378763

размер  - 12.5cm

 

цената е за 2 бр.

Цена: 2.60 лв.
коледни орнаменти"Trees"
727-378764

размер  - 12.5cm

Цена: 2.60 лв.
коледни орнаменти
727-378767

размер  - 8cm

Цена: 2.60 лв.